суббота, 29 августа 2020 г.


Засідання № 1 ММО музичних керівників від 28.08.2020

28  серпня 2020 р. в ЗДО  №13 було організовано роботу міського методичного об’єднання музичних керівників. Учасниками ММО було обговорено пріоритетні напрями роботи дошкільної ланки освіти на 2020 -2021 н.р. Методист НМЦ Афанасенко Т.Г. ознайомила присутніх з матеріалами серпневої конференції педагогічних працівників.

Музичні педагоги мали змогу  ознайомитися  з досвідом роботи музичних керівників ЗДО № 12,16  щодо організації та проведення онлайн – занять.

У практичній частині засідання педагоги обмінялися ідеями та матеріалами для музичних занять просто неба.

Керівником ММО Лень О.Л. було проведено огляд каналів із сайту youtube.com з новими ідеями та корисними матеріалами для музкерівників.

Учасниками методичного об’єднання вирішено у 2020 – 2021  н.р. організувати роботу творчої групи  для поповнення скарбнички з музичного виховання, щодо проведення онлайн - занять, враховуючи високий художній рівень  і доступність репертуару.

Діяльність методичного об’єднання була спрямована на пошук нових ефективних форм, методів і прийомів, які дають найбільш ефективні й актуальні для нашої дійсності результати.









Комментариев нет:

Отправить комментарий